Bedrijf in beeld

Er zijn veel bedrijven die heel mooie dingen doen. Maar snel en eenvoudig uitleggen wat je als bedrijf doet is soms lastig. Zeker als je je met complexe zaken bezighoudt. Beeld biedt hierin uitkomst en Studio Bakboord kan je hierbij helpen. 

Klik hier voor een voorbeeld om te zien hoe een bedrijf in beeld eruit kan zien.

Werkwijze

Bepaal hoe jij je bedrijf het liefst in beeld wilt vatten. In een getekende versie, liever digitaal of allebei? Klik hier voor een voorbeeld van beide mogelijkheden.

Vraag een offerte aan via het contactformulier of via studiobakboord@gmail.com

Tijdens het gesprek geef je aan welke elementen van belang zijn binnen jouw bedrijf en die absoluut naar voren moeten komen.

Aan de hand van ons gesprek ga ik aan de slag. Je ontvangt een eerste versie in de mail. Kijk of alles naar wens is en/of je nog belangrijke elementen mist. Let op! Je hebt één keer de mogelijkheid om wijzigingen aan te geven. Na de eerste wijzigingsronde verbind ik extra kosten aan wijzigingen. Check dus zorgvuldig of alles naar wens is. 

Hoera! Je bedrijf in beeld is klaar. Gebruik de plaat als ondersteuning om nieuwe klanten vol enthousiasme te vertellen over je onderneming.  

Voorbeeld

Wil je weten hoe een bedrijf in beeld van Studio Bakboord eruitziet? Klik op het oogicoontje voor een voorbeeld.

Voordelen

+ Je (toekomstige) klanten in één oogopslag laten zien waar jij en je bedrijf voor staan.
+ Een leidraad voor het inzichtelijk maken van je visie en doelen + Je bedrijf visueel samengevat in één A4

Prijs

Vraag een offerte aan via het contactformulier of via studiobakboord@gmail.com