Rapporten in 1 A4

Bedrijven produceren ontelbaar veel rapporten en cijfers geproduceerd met een schat aan informatie. Te vaak verdwijnen die rapporten -waar veel tijd en energie in is gestoken- niet of nauwelijks gelezen in de la. Zo ontstaat er miscommunicatie of leidt het niet tot het praktisch behalen van bedrijfsdoelen. Bedrijven blijven als een hamster in een rad steeds in hetzelfde rondje lopen. Studio Bakboord wil dat voorkomen.

Ik ben een unieke verhelderaar, gestructureerde vergelijker en doelgerichte gids. Deze talenten zet ik praktisch in door in slechts één A4 de kern van rapporten en cijfers visueel samen te vatten. Eén A4 die je als een TomTom door een rapport van vele pagina’s navigeert. Een duidelijk verhaal van A tot Z. Ik breng structuur aan in grote hoeveelheden informatie. De boodschap in één oogopslag duidelijk visualiseren en resultaten praktisch en helder in kaart brengen, dat is mijn kracht.

Het resultaat? Een vertaalslag van rapportage naar praktijk door helder inzicht in cijfers en informatie. Knelpunten komen duidelijk in beeld waardoor jij met jouw team concrete en gerichte acties kunt ondernemen. Niet langer tijdverspilling door op een creatieve manier orde en structuur aan te brengen in informatie. Op naar ontwikkeling en vooruitgang!

Opties

+ De kern van een rapport
samengevat in één sheet
+ Visuele nieuwsbrief
+ Briefing visueel vertaald
+ Workflows
+ Werkinstructies

Informatie

Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier of via studiobakboord@gmail.com