Rapporten bevatten een schat aan informatie

Bedrijven produceren ontelbaar veel rapporten met een schat aan informatie. Maar te vaak verdwijnen die rapporten niet of nauwelijks gelezen in de la. Zonde van al die tijd en energie. Rapporten met veel tekst worden niet of nauwelijks gelezen. Stel je voor dat je voor een meeting meerdere rapporten moet doornemen. En dat naast je overvolle agenda. Dat is bijna niet te doen. Rapporten die in de la verdwijnen zorgen voor miscommunicatie. Daarnaast draagt het niet bij aan het praktisch behalen van bedrijfsdoelen. Bedrijven blijven als een hamster in een rad steeds in hetzelfde rondje lopen. Studio Bakboord wil dat voorkomen.

De kern van een rapport in 1 A4

Ik zet mijn talenten praktisch in door in slechts één A4 de kern van rapporten en cijfers visueel samen te vatten. Eén A4 die je als een TomTom door een rapport van vele pagina’s navigeert. Een duidelijk verhaal van A tot Z. Ik breng structuur aan in grote hoeveelheden informatie. De boodschap in één oogopslag duidelijk visualiseren en resultaten praktisch en helder in kaart brengen, dat is mijn kracht. Het resultaat? Een vertaalslag van rapportage naar praktijk door helder inzicht in cijfers en informatie. Knelpunten komen duidelijk in beeld. Hierdoor kun jij met jouw team concrete en gerichte acties ondernemen. Niet langer tijdverspilling maar op een creatieve manier orde en structuur aan brengen in informatie. Op naar ontwikkeling en vooruitgang!

Bedrijf in beeld

Ben je ondernemer en vind je het maar lastig om kort en krachtig over het voetlicht te brengen wat je doet en welke meerwaarde je onderneming biedt? Heb je tientallen ideeën maar krijg je ze niet concreet? Of wil je in één oogopslag je missie, visie, doelen of je resultaten van afgelopen jaar in beeld brengen voor (toekomstige) opdrachtgevers of investeerders?

Een praatplaat biedt uitkomst. In één A4 breng je kort en bondig in beeld wat je als bedrijf doet. Door middel van visuele communicatie kun je makkelijk verbanden laten zien en accenten leggen. Zo kun je de belangrijkste elementen van je bedrijf op een mooie en gestructureerde manier overbrengen.