Sollicitatiepraatplaat

Word je ook zo moe van het schrijven van motivatiebrieven waarin je je zoveel mogelijk naar de vacature probeert te vormen? Met Studio Bakboord gooien we het roer letterlijk om. Ik maak voor jou een sollicitatiepraatplaat.

De sollicitatiepraatplaat laat in één oogopslag zien wie je bent, wat je kunt en wat je nodig hebt om optimaal te presteren. Je kunt het naast je cv gebruiken om snel te laten zien welke talenten je kan inzetten voor een functie. Maar ook om het gesprek aan te gaan over zaken die jij nodig hebt om optimaal te functioneren. 

Werkwijze

Voor de sollicitatiepraatplaat krijg je een vragenlijst toegestuurd. Vul deze zo volledig mogelijk in. Liever te veel informatie dan te weinig. 

Aan de hand van de antwoorden op de vragenlijst ga ik aan de slag met het maken van jouw persoonlijke sollicitatiepraatplaat. Je ontvangt een eerste versie in je mail. Kijk of alles naar wens is of dat je nog belangrijke elementen mist. Let op! Je hebt één keer de mogelijkheid om wijzigingen door te geven. Na de eerste wijzigingsronde verbind ik extra kosten aan aanpassingen. Check dus zorgvuldig of alles naar wens is.

Yes! Je unieke sollicitatiepraatplaat is klaar. Je ontvangt het bestand in pdf-formaat. Laat die sollicitatiegesprekken maar komen!

Voorbeeld

Benieuwd hoe de sollicitatiepraatplaat van Studio Bakboord eruitziet? Klik op het oogicoontje voor een voorbeeld.

Voordelen

+ Een document dat je je hele carrière keer op keer kunt gebruiken
+ In één oogopslag helder wie je bent
+ Leidraad voor sollicitatie- en netwerkgesprekken
+ Laat zien waar je kracht ligt.

Prijs

€199,95 exclusief btw (inclusief btw €241,94)