VISUEEL CV

“Valt jouw cv niet genoeg op tussen de berg andere sollicitaties?”

Cv personaliseren

Ben je op zoek naar een nieuwe baan maar vis je altijd achter het net? Word je vaak al afgewezen voordat je überhaupt op sollicitatiegesprek bent geweest? Valt jouw cv niet genoeg op tussen de berg andere sollicitaties terwijl het écht de moeite waard is om je uit te nodigen voor een gesprek? Ik help je om jouw sollicitatie tussen de rest uit te laten springen en jou tijdens het gesprek tot je recht te laten komen.

New job here I come!

Sturing in je cv

Door middel van sturing kun je bepalen welke informatie je de lezer echt mee wil geven. Welke elementen in je cv moet een recruiter absoluut gezien hebben? Hier kun je mee spelen door je cv visueler te maken én in de visuele vertaling de juiste accenten aan te brengen.​

Hieronder een voorbeeld. Zie je die grijze lijn in het midden van onderstaande afbeelding? Met de muis kun je deze lijn verschuiven om het verschil tussen een oud cv in Word te zien en een nieuw visueel cv.

"Veerle heeft voor mij een visuele cv gemaakt, die er niet alleen mooi, maar ook duidelijk en overzichtelijk uitzag. Ik ben hiermee mijn sollicitatiegesprek in gegaan. Ook mijn mogelijk, toekomstige leidinggevende vond dit heel duidelijk. In één opslag is te zien, wie ik ben en waar ik voor sta. Zij koppelde dit gelijk aan het bedrijf. Wie ben ik, waar sta ik voor en heeft het bedrijf dit nodig. Het antwoord was een duidelijke ‘ja’ en ik ga dus binnenkort hier aan de slag. Zo blij mee.”

Marlies

"Veerle heeft voor mij een visuele cv gemaakt, die er niet alleen mooi, maar ook duidelijk en overzichtelijk uitzag. “Ik vond mijn cv maar saai ogen. Alles staat erop maar echt opvallen deed hij niet en ik wist niet zo goed wat ik hieraan moest doen. Veerle is hier echt een kei in. Ik heb het gevoel dat ze mijn gepimpte cv echt op mij heeft aangepast. Ik ben er zo blij mee. Afgelopen week voor het eerst gesolliciteerd met cv. Voelde mij gewoon trots toen ik hem verstuurde. Deze wordt echt gezien, dat kan niet missen! Daarbij heeft ze voor mij ook een praatplaat gemaakt in dezelfde stijl. Op 1 A4, heel origineel en in één oogopslag staat weergegeven wie ik ben, wat mijn talenten zijn en waar ik voor sta.”

Berlinda