Visueel cv

Ben je op zoek naar een nieuwe baan maar vis je altijd achter het net? Word je vaak al afgewezen voordat je überhaupt op sollicitatiegesprek bent geweest? Valt jouw cv niet genoeg op tussen de berg andere sollicitaties terwijl het écht de moeite waard is om je uit te nodigen voor een gesprek?

Ik kan je helpen jouw sollicitatie tussen de rest uit te laten springen en jou tijdens het gesprek tot je recht te laten komen. New job here I come!

Klik hier voor een voorbeeld om te zien hoe jouw oude cv in Word met visuele elementen veel aantrekkelijker wordt om te lezen en jou op een creatieve manier onder de aandacht brengt. En hoe het jou en jouw sollicitatie op een creatieve manier onder de aandacht brengt.

Werkwijze

De eerste stap is het aanleveren van je huidige cv en een recente foto in jpeg of png-formaat.

Bepaal in welke kleuren ik jouw visuele cv moet vormgeven. Solliciteer je voor een specifiek bedrijf en wil je het cv in de huisstijl van je toekomstige werkgever? Of kies je liever een neutrale kleur?  Geef dit aan in de mail wanneer je je huidige cv en foto aanlevert.

Ik stuur je nieuwe visuele cv toe. Aan jou de taak om te controleren of alles klopt en of ik alles naar wens heb ingericht. Let op! Je hebt één keer de mogelijkheid om wijzigingen aan te geven. Na de eerste wijzigingsronde verbind ik extra kosten aan wijzigingen. Check dus zorgvuldig of alles naar wens is. 

Je visuele cv is klaar. Je ontvangt het bestand in pdf-formaat in je inbox. 

Nu kan het natuurlijk zijn dat je een nieuwe baan krijgt, een opleiding volgt of een leuke nieuwe cursus hebt afgerond. Allemaal mooie toevoegingen aan je cv. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de hoeveelheid wijzigingen en hoeveel tijd het mij kost om ze op je cv door te voeren. Maar daar komen we samen wel uit zodat je met een fris en geüpdate cv weer mooie stappen kan maken.

Voorbeeld

Nieuwsgierig hoe een visueel cv van Studio Bakboord eruitziet? Klik op het oogicoontje voor een voorbeeld.

Voordelen

+ Een overzichtelijk en opvallend cv waarin de informatie helder wordt overgebracht
+ Wanneer wenselijk een cv dat aansluit op de huisstijl van het bedrijf waar je solliciteert
+ Al je kennis en ervaring overzichtelijk in 1 A4

Prijs

€80 exclusief btw (inclusief btw €96,80)